Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Den 4-5 november kan du som vill utbilda dig till domare gå kurs till både Kumite och Kata-licens.
 
Nu är det bara en vecka kvar till VM för Juniorer, Kadetter & U21. Sverige ställer upp med en 15 karatekas stark trupp.
 
"Vaccinera klubben mot doping" är ett smidigt och enkelt preventions- och åtgärdspaket som är framtaget av Riksidrottsförbundet. Efter genomförande får klubben erkännande och en kvalitetstämpel för ren och drogfri verksamhet.
 
Svenska Karateförbundet består av alla dess medlemmar, dvs. föreningarna. Vi tillsammans skapar våra förutsättningar och medlemsrapporteringen är det som ligger till grund för de ekonomiska stöd som delas ut i verksamheten.
 
Vi säger stort grattis till Mia Karlsson, som tilldelas årets Elitidrottsstipendium från Svenska Spel på 50.000 kr.
 
Planerade Domarkurser under hösten 2017 kommer att arrangeras på följande datum, mer info och inbjudan kommer inom kort.
 
Det blev både en sorgens och glädjens helg när ett 30-tal av svensk karates nyckelpersoner samlades för konferens den 23-24 september på Djurönäset i Stockholm.
 

Tack för allt Siegfried!

(2017-09-23 18:59)
Det är med stor sorg och saknad vi idag mottog beskedet att en av svensk karates allra främsta profiler har somnat in vid 87 års ålder.
 
Svenska Karateförbundet har tecknat avtal med Mabi Hyrbilar för våra medlemmar. Här hittar du förmånliga priser på bl.a. minibussar till föreningens resor.
 
Inom idrotten ska ingen behöva känna sig kränkt, trakasserad, diskriminerad eller känna obehag på grund av könstillhörighet. Nu har vi publicerat Trygg i Dojon för att belysa dess viktiga ämnen.
 
Är du mellan 11-21 år och drömmer om en plats i landslaget? Då är du välkommen på landslagets öppna läger för 11-13 år samt Kadett, Junior och U21.
 
Under 2015-2017 har förbundet genomfört en större genomlysning av frågan om coachning av barn. Nu skärper man kraven för barncoachning.
 
Lördagen den andra september samlades stöttepelarna av svensk karates tävlingsverksamhet för första gången till en gemensam arrangörskonferens i förbundets regi.
 
 

Glöm inte LOK-stödet!

(2017-08-17 10:59)
25 augusti är sista datum att rapportera in vårens aktiviteter.
 

Klubben informerar

Nya träningstider från och med 14/8 mer information kommer snart!

Kommande aktiviteter

Inga planerade aktiviteter

Kommande tävlingar

Finnish open, 16/9 Helsingfors

Postadress:
Karlskoga KK - Karate
Tom Fager, Drevstigen 8
69154 Karlskoga

Kontakt:
Tel: 058625098
E-post: [saknas] Information

Se all info